Vertrektijden vliegveld Lanzarote

Voor de terugreis vanaf Lanzarote moet je op de hoogte zijn van de vertrektijden vliegveld Lanzarote. Dat kan in meerdere opzichten van belang zijn voor het verloop van de terugreis. Hoe laat moet je bijvoorbeeld aanwezig zijn op het vliegveld om in te checken, welke zaken moeten er nog geregeld worden en wat is de verwachte aankomsttijd in Nederland. Er zijn dan ook een aantal factoren waar je rekening mee moet houden voordat je terugreist naar huis. We geven je daarom een aantal tips die je mee kunt nemen in de voorbereiding om ervoor te zorgen dat je niet voor verassingen komt te staan tijdens de terugreis.

 

Tijdsverschil en reizen

Tussen Nederland en Lanzarote, dat voor de kust met Mexico in de Atlantische Oceaan ligt, zit een verschil van 1 uur. Dit tijdsverschil maakt dat het op Lanzarote 1 uur vroeger is dan in Nederland. Als je terugreist dan is het goed om hier rekening mee te houden met betrekking tot de vertrektijden vliegveld Lanzarote. Het betekent namelijk dat de vertrektijd op het eiland, een uur vroeger is dan de tijd in Nederland. Daarom is het goed om bij de Airport Lanzarote vertrektijden standaard 1 uur op te tellen met daarbovenop de verwachte vliegtijd. Als je gebruik maakt van een directe vlucht van Lanzarote naar Nederland, dan ben je ongeveer 4,5 uur onderweg. Met een tussenstop in Madrid, Lissabon of een andere plaats zal deze tijd natuurlijk flink hoger liggen.

 

Waarom de Airport Lanzarote vertrektijden weten?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom het van belang is om deze vertrektijden vanaf het eiland Lanzarote te weten. Als teruggaat in de avond, dan kom je of heel laat in de avond of heel vroeg in de nacht aan in Nederland. Word je afgehaald, dan kun je de mensen die jou ophalen laten weten hoe laat je ongeveer landt. Als je met het openbaar vervoer wilt verder reizen naar huis, dan kan het zijn dat er minder of zelfs geen treinen meer reizen. Als dat het geval is, dan is het misschien verstandig om ervoor te zorgen dat je een vlucht eerder kunt nemen of dat je bij aankomst in Nederland gebruik kunt maken van een overnachting.

 

Op Lanzarote

Voor vertrek is het ook van belang om de Airport Lanzarote vertrektijden te weten als je nog op het eiland zelf bent. Houdt hier bijvoorbeeld rekening mee met betrekking tot uitchecken en reizen naar het vliegveld. Vaak moet je voor een bepaalde tijd zijn ingecheckt en jouw bagage afgeven. Als je nog een stukje moet reizen met het openbaar vervoer, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van de vertrektijden van bijvoorbeeld de bus. Heb je tijdens jouw verblijf gebruik gemaakt van een huurauto en moet je deze nog inleveren, reken hier dan ook voldoende tijd voor. Vraag bij het afhalen van de gehuurde auto hoe lang het terugbrengen ongeveer duurt en waar je rekening mee moet houden zodat je hier ook rekening mee kunt houden voor het vertrek richting het vliegtuig.